Werken bij
T-Mobile

T-Mobile verbindt mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan hun klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen zeervoor dat klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

Wist je dat het grootste gedeelte van de mensen in Nederland in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile woont (wel 98%). Het doel van T-Mobile is om iedereen toegang te geven tot het best netwerk van Nederland. Hiermee zijn ze goed op weg. Ze zijn namelijk nog steeds aan het groeien. Zo groeide hun klantenaantal met 3% naar 6,9 miljoen in 2021. Dit groeien doen zij niet alleen, T-Mobile bestaat namelijk uit vier merken: T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Dat zijn dus vier merken onder één dak!

T-Mobile zoekt altijd naar talent voor hun diverse klantcontact functies. Dit kan in Den Haag, Arnhem, maar soms ook gewoon thuis! T-Mobile biedt jou de ruimte je verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een bedrijf dat verbindt, zowel klanten als collega's. Wil jij hier ook bij horen?


Actuele
vacatures

Waarom werken
bij T-Mobile?

Werken bij T-Mobile betekent 3.7 miljoen klanten, 113 shops, 1.4 miljard omzet, getest als beste netwerk van Nederland en 1.550 toffe collega's.
Jij wilt hier toch ook bij horen? 
Customer Delight drives our action
Verwachtingen moeten overtroffen worden, of het nou een klant is of een collega 
Respect & Integrity guide our behaviour
Respect, open, eerlijk, individuele en culturele diversiteit 
Team together – Team apart
Ruimte voor het individu binnen een cultuur van samenwerken 
Best place to perform and grow
T-Mobile benut jouw talent, nu en in de toekomst
I am T - count on me
Op jou kan je altijd rekenen 

Waar kom je
te werken?

Wat is mijn reistijd?