Werken bij
Action

In 1993 opende Action hun eerste winkel in Enkhuizen. Sindsdien is Action gigantisch gegroeid en heeft nu ruim 2000 winkels door heel Europa. In deze winkels worden wekelijks meer dan 12 miljoen klanten geholpen. Het succes van de organisatie is te danken aan het zeer scherp geprijsde en sterk wisselende aanbod aan voornamelijk non-food artikelen. Er wordt grootschalig ingekocht waardoor er binnen het 6000 artikelen tellende assortiment lage prijzen kunnen worden gegarandeerd.

Dagelijks zijn er 65.000 enthousiaste medewerkers aan het werk voor Action en samen maken zij het verschil voor de 12 miljoen klanten. De organisatie zet zich in voor persoonlijke ontwikkeling en biedt volop doorgroeimogelijkheden. Benieuwd of de Action bij jou past? Bekijk dan snel de vacatures voor meer informatie.

Ranish Bahadoer
Ranish Bahadoer Recruitment Consultant

Actuele
vacatures

Action kenmerkt zichzelf door scherpe prijzen en een sterk wisselend assortiment. Een assortiment van ruim zesduizend producten in combinatie met een uitstekende klantenservice maakt dat Action al jaren bezig is aan een sterke opmars en het einde is nog niet in zicht. Deze grote speler binnen de Europese Retail markt verschillende belangrijke functies, zoals de Bedrijfsleider en Assistent Bedrijfsleider. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Assistent Bedrijfsleider
Als Assistent Bedrijfsleider zorg je ervoor dat jouw filiaal er optimaal uitziet samen met jouw team. Je hebt veel vrijheid met het inrichten van het filiaal, hierbij kijk je hoe jullie de producten het aantrekkelijkst kunnen presenteren in de winkel. Doordat het assortiment veel wisselt brengt dit veel nieuwe uitdagingen. Je krijgt energie uit het behalen van de maximale winkelomzet en bent continue op zoek naar mogelijkheden om de processen te optimaliseren.
Samen met de Bedrijfsleider zorg jij voor een strakke urenplanning en bewaken jullie de logistiek processen in de winkel. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor functionerings- en beoordelingsgesprekken. Met al jouw werkzaamheden kan jij rekenen op de expertise van de Filiaalmanager en de rayonmanager welke erg betrokken zijn bij de winkels.

Action groeit heel snel, maar dit is niet alleen goed voor Action maar ook voor jou. Door hun groei zijn zij altijd opzoek naar nieuwe Bedrijfsleiders. En wie is hier nu beter geschikt voor dan iemand die zich als Assistent Bedrijfsleider al heeft bewezen? Hierom biedt Action een groot scala aan trainingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen en door kan groeien tot Bedrijfsleider. Op deze manier groei jij net zo hard als Action zelf!

Bedrijfsleider
Als Bedrijfsleider ben je aanvoerder van jouw team en verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Je bent eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het filiaal. Samen met de Assistent Bedrijfsleider geef je leiding aan jouw team en doen jullie er alles aan om een mooi resultaat neer te zetten. Als bedrijfsleider maak je de roosters, beheer je de winkelvoorraad, maak je dagelijks de kassa's op, zorg je ervoor dat jouw collega's zich kunnen ontwikkelen en beoordeel je de sollicitatie gesprekken. Daarnaast zal je verzuimgesprekken voeren, houd je de omzet in de gaten en ben je dagelijks bezig met het beoordelen en bewaken van de uitstraling van jouw winkel. Naast de werkzaamheden is er een uitgebreid trainingsprogramma beschikbaar, waardoor jij je kan blijven ontwikkelen.