Werken bij
Action

Action is een van oorsprong Nederlandse organisatie die de afgelopen decennia langzaam Europa heeft veroverd. Momenteel heeft de organisatie ruim 2000 winkels in diverse Europese landen. Het succes van de organisatie is te danken aan het zeer scherp geprijsde en sterk wisselende aanbod aan voornamelijk non-food artikelen. Er wordt grootschalig ingekocht waardoor er binnen het 6000 artikelen telende assortiment lage prijzen kunnen worden gegarandeerd.

Dagelijks werken er 65.000 enthousiaste medewerkers voor Action die voor de consument het verschil maken. De organisatie zet in op persoonlijke ontwikkeling en biedt volop doorgroeimogelijkheden. Benieuwd of de Action bij jou past? Bekijk dan snel de vacatures voor meer informatie.
Ranish Bahadoer
Ranish Bahadoer Recruitment Consultant

Actuele
vacatures

Action kenmerkt zichzelf door scherpe prijzen en een sterk wisselend assortiment. Een assortiment van ruim zesduizend producten in combinatie met een uitstekende klantenservice maakt dat Action al jaren bezig is aan een sterke opmars en het einde is nog niet in zicht. Deze grote speler binnen de Europese Retail markt verschillende belangrijke functies, zoals de Bedrijfsleider en Assistent Bedrijfsleider. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Assistent Bedrijfsleider
Als Assistent Bedrijfsleider ben jij samen met de Filiaalmanager verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het filiaal. Je zorgt samen met de Bedrijfsleiders dat alle processen in de winkel optimaal worden uitgevoerd en dat de winkel er aantrekkelijk bij staat. Je krijgt energie uit het behalen van de maximale winkelomzet en bent continue op zoek naar mogelijkheden om de processen te optimaliseren. Elke dag brengt andere uitdagingen met zich mee door het sterk wisselende assortiment. Als Assistent Bedrijfsleider krijg jij de vrijheid om de winkel naar eigen inzicht in te richten, je kijkt hierbij uiteraard naar manieren om de producten zo goed mogelijk aan te prijzen. Samen met de Bedrijfsleiders zorg jij voor een strakke urenplanning en bewaken jullie de logistiek processen in de winkel. Ook functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Ook ben jij deels verantwoordelijk voor de verwerking van de geldstromen binnen de organisatie. In deze rol kan je altijd leunen op het expertise van de Filiaalmanager en de rayonmanager welke erg betrokken zijn bij de winkels.

Bedrijfsleider
Als Bedrijfsleider ben jij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het filiaal. Je zorgt samen met jouw Assistent Bedrijfsleiders dat alle processen in de winkel optimaal worden uitgevoerd en dat de winkel er aantrekkelijk bij staat. Je krijgt energie uit het behalen van de maximale winkelomzet en bent continue op zoek naar mogelijkheden om de processen te optimaliseren. Elke dag brengt andere uitdagingen met zich mee door het sterk wisselende assortiment. Als Bedrijfsleider krijg jij de vrijheid om de winkel naar eigen inzicht in te richten, je kijkt hierbij uiteraard naar manieren om de producten zo goed mogelijk aan te prijzen. Samen met de Assistent Bedrijfsleiders zorg jij voor een strakke urenplanning en bewaken jullie de logistiek processen in de winkel. Ook functionerings-, beoordelings- en verzuimgesprekken behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Uiteraard draag jij ook zorg voor de verwerking van de geldstromen binnen de organisatie. In deze rol kan je altijd leunen op het expertise van de rayonmanager welke erg betrokken zijn bij de winkels. Deze collega is voor jou een sparringpartner die jou altijd uitdaagt om het maximale uit jezelf, jouw personeel en de winkel te halen.