Werken bij
Arriva


Arriva is één van de grootste vervoersmaatschappij van Nederland. Je komt dit bedrijf in maar liefst 10 van de 12 provincies in Nederland tegen. Met zo’n 1.500 bussen, 60 touringcars. 146 treinen én natuurlijk 5.500 enthousiaste medewerkers staat Arriva dag in dat uit klaar om reizigers een goede reis te bieden.

Sinds april 2020 regelen zij de dienstregelen voor de meest dynamische locatie van Nederland: Schiphol. Arriva is verantwoordelijk voor de busdiensten op airside en landside. Je rijdt dus letterlijk tussen de vliegtuigen door. Hoe gaaf is dat?

Benieuwd wat Arriva jou te bieden heeft? Lees verder voor alle openstaande vacatures!
Kelly Winkelman
Kelly Winkelman Accountspecialist

Vacatures bij
Arriva

Nieuwsgierig geworden wat jij voor ons zou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures.

Meer over
Arriva

Als Buschauffeur ben je niet alleen het gezicht van Arriva maar ook van de meest dynamische locatie van Nederland, namelijk Schiphol. Met 200 goedlachse chauffeurs weet Arriva optimale busdiensten te creëren op het platform (airside) en rondom Schiphol (landside). De vliegtuigen van de grootste vliegtuigmaatschappijen ter wereld landen op het platform van Schiphol en moeten binnen 20 minuten weer opstijgen. Om de snelheid erin te houden blijven veel van de vliegtuigen op het platform staan en worden niet aangesloten aan een gate. Op dat moment komen de Buschauffeurs in actie om de passagiers veilig naar het vliegtuig te rijden. Uiteraard zijn de chauffeurs hier uitgebreid voor opgeleid en houden ze nauwlettend contact met de verkeerstoren. Op landside rijden alle chauffeurs rondom Schiphol om alle passagiers naar de juiste vertrekhallen te vervoeren.

Door de aanschaf van de nieuwste elektrische bussen bewegen ze steeds meer naar het doel om in 2025 CO2-neutraal te gaan rijden. Wil je ook graag op een unieke locatie in Nederland werken als Buschauffeur? Lees dan snel onze vacature!