Werken bij
Bertschi?

Bertschi is een Zwitsers familiebedrijf dat is opgericht in 1956. Inmiddels uitgegroeid tot een grote internationale speler. De veiligheid van de werknemers staat voorop, vanuit een milieubewuste visie. De medewerkers hebben Bertschi gevormd tot een toonaangevende logistieke dienstverlener.

Bertschi is de grootste vervoerder van droog bulk chemicaliën ter wereld met locaties door heel Europa, groot geworden met het vervoeren van (tank)containers. In de loop der jaren zijn de activiteiten flink uitgebreid en kunnen ze hun klanten op maat gemaakt transport aanbieden door heel Europa.

onze
vacatures

Focus op
veiligheid

Sinds de oprichting van Bertschi is de veiligheid een sleutelelement van alles wat het bedrijf doet. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van het SHEQ-Programma, dat staat voor: Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Met als doel om het welzijn en de veiligheid van medewerkers, klanten en het milieu te verbeteren. Zo zijn er meer dan 3.500 trainingsdagen en meer dan 3.000 veiligheidscontroles.

Facts
to know

Bertschi is de Europese marktleider in intermodaal chemisch transport op spoor, weg en water. Het bedrijf vestigde ook een leidende positie in wereldwijde ISO- en chemische logistieke diensten. 
Werknemers
3.180 wereldwijd
Vrachtwagens
1.000 wereldwijd
Containers
40.000 wereldwijd
Landen
Werkzaam in 38 landen

A
Family Story

Onze
kantoren