Werken bij
CED

CED is een Europese leider in dienstverlening voor de claims management industrie. Wij zijn dé specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Daarbij hebben we een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 1900 medewerkers in 13 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar. Elke dag weer. Dat doen we onder andere voor bedrijven in de verzekeringssector, vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van preventie tot aan herstel. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waarde specialist.

SOS International is met zijn alarmcentrale onderdeel van CED. De hulpverleners zijn 24/7 beschikbaar om haar klanten te helpen in onvoorziene situaties. Dit doen zij zowel in Nederland als in het buitenland. Telefonisch fungeer jij als hulpverlener en inventariseer je het probleem. Je gaat direct aan de slag om zo snel mogelijk met een plan van aanpak te komen, zodat de klant weer verder kan genieten van zijn/haar vakantie. Zo regel je bijvoorbeeld een huurcaravan voor de klant die met pech langs weg staat. Ook schakel je bijvoorbeeld met de dokter in Nederland, coördineer je de hulpverlening op locatie en schakel je met de verzekeringsmaatschappijen voor de zieke klant.


Meer informatie?

Actuele
vacatures

SOS International heeft verschillende mooie functies, zo ook op de afdeling Schade. Daar ga je aan de slag op de afdeling Customer Contact Center, het servicecentrum voor onze opdrachtgevers, gedupeerden, buitendienstmedewerkers en herstellers. Je behandelt de 1e-lijns telefoongesprekken. Het Customer Contact Center ontvangt schademeldingen, plant bezoekafspraken en routes voor de experts, zorgt voor de administratieve afhandeling en beantwoord telefonisch en schriftelijk vragen van verzekeraars en verzekerden. De schademeldingen kunnen gaan over mobiele telefoons tot aan de schade aan de huizen.

Waar kom je
te werken?

Wat is mijn reistijd?