Delta Fiber is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland, en inmiddels hebben zij al zo'n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang gegeven tot het landelijke netwerk van Delta Fiber. Zij zijn gevestigd in Schiedam, op loopafstand van het station.

Tijdens je loopbaan binnen Delta Fiber zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met diverse trainingen en coachings, waardoor jij al de ins en outs komt te weten van de telecomwereld. Wij zijn áltijd hard op zoek naar nieuwe medewerkers die blij worden van het feit dat ze mensen kunnen helpen. Bij de functie Technische Helpdesk kun je rekenen op uiteenlopende technische vragen over het netwerk van Delta Fiber. Van een internetstoring, tot een modem die niet goed blijkt te werken. Bij de functie Webcare Medewerker ga je de klanten voornamelijk helpen door middel van chat, e-mail en social media. Delta Fiber heeft ook een Happiness Team waar de mening van de klant erg belangrijk is, en waar jij gaat onderzoeken wat de service binnen Delta Fiber nóg beter maakt.

Communicatie, servicegericht zijn en enigszins technische affiniteit staat centraal binnen Delta Fiber. Mocht je nog studeren, of op zoek zijn naar een parttime of fulltimebaan? Dan vertellen wij jou graag meer over de mogelijkheden en de vacatures binnen Delta Fiber.

Benieuwd waar jij als Klantenservice Medewerker bij Delta Fiber Nederland aan de slag gaat? Bekijk de video's hieronder voor een kijkje bij Delta Fiber Nederland!

Jill Janse
Jill Janse Accountspecialist

Vacatures
Delta Fiber Nederland

Ons
Hoofdkantoor

Wat is mijn reistijd?