Werken bij
Intrum?

Intrum is een bekroond bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van financiële dienstverlening. Binnen Nederland staat Intrum bekend als voorloper op het gebied van ethisch credit management. Van acceptatie tot incasseren, de diensten van Intrum helpen de opdrachtgevers in elke fase van het debiteurenbeheer.

Intrum heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren van opdrachtgevers over het bijdragen aan een duurzame economie, en is toegewijd om mensen te helpen uit de schulden te raken.

Jacqueline Mulder
Jacqueline Mulder Manager Ziekteverzuim 06-10629581

onze
vacatures

Leading
the way

Missie &
visie

Het is onze missie om bedrijven vooruit te helpen door te zorgen voor hun klanten. Wij helpen bedrijven vooruitkomen door te zorgen voor hun klanten. Intrum is een betrokken, dynamische organisatie met een leidende en innovatieve rol op het vlak van credit management.
Empathy
Onze onderneming is gericht op mensen en op het creëren van gedeelde waarden tussen bedrijf en maatschappij. Elke situatie is uniek en kent een eigen sociale en economische realiteit. 
Ethics
Wij gaan verder dan wat van ons verwacht wordt. Meer nog, we zijn een voorbeeld in onze sector en beschikken over de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om nieuwe standaarden te creëren en om de voordelen van credit management optimaal te belichten.
Dedication
Onze grootste kracht ligt in het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers. Door hun inzet om vandaag een beetje beter te zijn dat we gisteren waren. 
Solutions
Wat écht telt, is wat we uiteindelijk bereikt hebben voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Ons vermogen om de beste oplossingen te bedenken en een echte win-win situatie te creëren, is wat ons onderscheidt in de markt. 

Ons
hoofdkantoor

Wat is mijn reistijd?