Werken bij
KPN

Wil jij onderdeel uitmaken van de grootste telecomprovider van Nederland? Kom dan voor ons werken en draag je steentje bij aan een wereld vol connectiviteit. We nemen gezamenlijk de verantwoordelijkheid om elkaar te verbinden én blijven te verbinden. KPN werkt als marktleider aan de toekomst van nu, draagt bij aan de digitalisering, is maatschappelijk betrokken en komt met innoverende oplossingen op gebied van telecom en it-technologie. KPN gelooft in de kracht van verbinding, al bijna anderhalve eeuw lang.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende functies binnen KPN. Vind je het leuk om lekker alleen onderweg te zijn en de klant achter te laten met een glimlach? Kies dan voor de functie van Telecommonteur. Wil je liever in de winkel staan en een klant passend advies geven over haar of zijn telefoon? Kies dan voor de functie van Verkoopmedewerker bij één van de leukste KPN-winkel bij jou in de regio. Heb jij een passie voor de telecom en gaat je hart sneller kloppen van de nieuwste technologie- en informatietechnieken, solliciteer dan meteen en één van onze bevlogen Careermakers vertelt jou graag meer over de mogelijkheden bij KPN.
Sander van der Kooi
Sander van der Kooi Accountspecialist

Vacatures
bij KPN

Opleiding

Geheel verzorgd voor jou

Kies je ervoor om een opleiding tot volgen tot Telecommonteur waar je op het gebied van telefonie, internet en tv installatie werkzaamheden gaat uitvoeren voor particulieren en zakelijke klanten afgewisseld met (complexe) storingen? Dan biedt KPN jou een passende opleiding aan die op maat wordt gemaakt op basis van jouw vaardigheden en competenties. Het traject duurt 8 weken en bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Een koper- en glasvezelopleiding verzorgt door een extern opleidingsinstituut Dirksen-opleidingen;
  • Een training voor het plaatsen van wandcontactdozen volgens de NEN3140-richtlijnen en een VCA-veiligheidsdiploma;
  • Een training om de juiste klantbeleving neer te zetten met daarin ruimte voor adviserend verkopen;
  • Meeloopdagen met een ervaren KPN monteur om de fijne kneepjes van het vak te leren.

En om dit allemaal vanaf dag 1 van de opleiding te kunnen uitvoeren krijg jij een eigen bedrijfsauto, gereedschapstas en meetapparatuur mee om dit te kunnen uitvoeren, klinkt dit niet geweldig?

Zie jij jezelf toch liever in de winkel staan, en ben jij het visitekaartje van KPN? En wil je naast dat, omgeven zijn door de nieuwste smartphones en gadgets van KPN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de functie van Verkoopmedewerker. We kunnen je helpen doorgroeien in het bedrijf waarin de mogelijkheid bestaat om te worden overgenomen. We vragen wel van jou om commerciële instelling en goede communicatie vaardigheden, voor de rest…go with the flow en jouw successen worden omgezet in royale bonussen.

Wil je graag werken bij KPN? Wacht dan niet te lang met solliciteren en bel ons voor een allesbehalve saai gesprek met één van onze recruiters. Bekijk nu het actuele vacature-overzicht voor jouw droombaan in je eigen regio.