Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Wil jij ervaring in de sales opdoen bij Ruys?

Heb jij het gevoel dat jij jezelf altijd overal uit weet te praten? Wind jij met jouw vlotte babbel de een na de ander om je vinger? En weet jij nog een Hoover Board te verkopen aan jouw oma van 95? Blijf dan vooral even hangen..

FP Ruys is op zoek naar Junior Accountmanagers. Heb jij de vlotte babbel in je maar nog geen directe sales ervaring? Of heb jij al wat ervaring opgedaan maar wil je graag nog meer leren? Dan is deze functie iets voor jou. Door middel van uitgebreide trainingen, coaching en met name ruimte om veel te leren, te vallen en weer op te staan kan jij binnen een korte periode je volledig ontwikkelen op het gebied van sales. Niet zomaar sales, maar sales in de zakelijke markt. Jij gaat jouw klanten, zowel nieuwe als bestaande, overtuigen over de meerwaarde van de couverteer - en frankeermachines. Jij staat als een blok achter jouw producten en diensten en jij gaat er alles aan doen jouw klanten naast je te krijgen.


Je belt, je mailt, je doet administratie, je maakt offertes en contracten, je spart met collega’s, hebt teammeetings, coaching met je Teamleider en ga zo maar door. Jij werkt knetterhard voor het uitbreiden van het klantportfolio en natuurlijk die fijne bonus die hier tegenover staat. Houdt rekening met een leuk bedrag van € 400,- tot 1200,- per maand boven op jouw salaris!


Vacatures bij Ruys

 

Interview Tom

'Bij Ruys heb ik mij volledig kunnen ontwikkelen in sales'

“ 1,5 jaar geleden ben ik begonnen bij FP Ruys als Junior Accountmanager. Ik was op zoek naar een functie die ik kon combineren met mijn deeltijd studie Commerciële Economie. En die heb ik gevonden bij Ruys. Toen ik begon wist ik nog weinig over het sales vak. Bij Ruys heb ik de mogelijkheid gekregen om mijzelf volledig hierin te ontwikkelen. Door middel van alle aangeboden trainingen, coaching vanuit mijn Teamleider en de mogelijkheid om te leren en fouten te maken, heb ik mooie stappen kunnen maken. Daarnaast kan ik de theorie van mijn opleiding continu vertalen naar de praktijk.
Het leukste aan mijn functie vind ik de variatie. Ik ben in contact met zowel bestaande als nieuwe klanten en kan mijzelf goed ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, want daar ligt mijn kracht.

In 1,5 jaar voelt Ruys inmiddels als een 2e familie. De fijne en open sfeer, gezelligheid en de ruimte om te leren zorgt ervoor dat ik nog iedere dag met veel plezier naar m’n werk ga. En oja, vergeet natuurlijk niet die bonus die ik iedere maand ontvang. Die maakt het allemaal nét nog effe wat leuker. “

Over Ruys

Marktleider in frankeermachines

FP Ruys, een organisatie gespecialiseerd in het leveren van frankeermachines en postverwerkingsmachines. Een product dat in de huidige markt vraagt om continue innovatie en FP Ruys is dan ook marktleider op het gebied van innovaties in frankeermachines. Het bedrijf maakte de eerste frankeermachines, de eerste elektronische frankeermachines, de eerste inktjet en ga zo maar door.
Met een landelijk netwerk van monteurs en adviseurs bedienen zij in Nederland ruim 15.000 klanten en in België 5000 . Dit doen zij al 110 jaar. FP Ruys is trots op hun eigen mensen en machines. Zij geloven in de kracht van ontwikkelde en goed tevreden medewerkers. Dan alleen kan je op de juiste wijze service verlenen en innoveren.

Waar is ons kantoor in Nederland?

 
Ons hoofdkantoor
Vertrekadres
Verzenden